Kupovina

Proizvode možete pogledati na sajtu, ulazeći klikom na delovi.

Odabir

Nakon što vidite proizvod koji Vam je potreban, treba da odaberete jedan od ponuđenih proizvoda. Odabrani proizvod „dodajte u korpu”. Nakon što ste izabrali sve željene artikle, kliknite na link “naruči”.

Vaši podaci

U sledećem koraku ostavljate svoje podatke, kako bi paket mogao da bude isporučen na željenu adresu (METAL PRO MG),se obavezuje da će vaše podatke koristiti samo u svrhu poslovanja.

E-mailom ćemo Vas kontaktirati samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo.

Isporuke i plaćanje

Ukoliko utvrdimo da na zalihama imamo proizvod koji ste poručili, odmah pristupamo slanju paketa na adresu koju ste naveli u formularu “podaci o isporuci”.

Dostavu naručene robe vrši kurir služba po vašem odabiru.

– Plaćanje naručenih proizvoda kupac može izvršiti pouzećem naručenog artikla,uplatnicom, virmanom i internet bankarstvom.

– Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku primitka potvrde o uplati koja će biti vidljiva na našem žiro računu.

Troškovi isporuke

Troškove isporuke snosi kupac po cenovniku odabrane kurirske službe.

Rok isporuke

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 5 radnih dana od dana potvrđenja porudžbe. Pre dostave porudžbine kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave.

Nakon neuspešne prve dostava pokušaće se još jednom u roku od 24h.

Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatraće se da ste odustali od porudžbine i da ste ugovor o kupovini raskinuli.